Scandal sexual cu deputatul Bălăşoiu: La Parchetul General s-au deschis două dosare, din care unul pentru viol

Scandal sexual cu deputatul Bălăşoiu: La Parchetul General s-au deschis două dosare, din care unul pentru viol

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a sesizat din oficiu privind comiterea de act sexual cu un minor în cazul deputatului Aurel Bălăşoiu, exclus din PSD. Totodată, a fost deschis un alt dosar, pentru viol, în urma depunerii unei plângeri împotriva acestuia.

Parchetul General s-a sesizat din oficiu, marţi, ca urmare a informaţiilor apărute în mass-media referitoare la deputatul Bălăşoiu.

Totodată, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a fost deschis un al doilea dosar, pentru viol, ca urmare a depunerii unei plângeri penale împotriva aceleiaşi persoane.

ADVERTISING

”Menţionăm că în ambele dosare urmărirea penală se desfăşoară in rem”, transmite Ministerul Public.

PSD a anunţat, sâmbătă seară, excluderea din partid a deputatului de Argeş Aurel Bălăşoiu, oficialii partidului precizând că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat, în caz contrar, PSD urmând a vota pentru „ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”.

După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au apărut în spaţiul public. Aurel Bălăşoiu neagă că el ar fi unul dintre bărbaţii care apar în imagini şi nu vrea să renunţe la calitatea sa de parlamentar.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aurel Bălăşoiu este la primul mandat de parlamentar şi a fost primar al comunei argeşene Rociu, funcţie câştigată, anul trecut, de către fiul său. Bălăşoiu este căsătorit, soţia sa fiind educatoare în comuna Rociu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇