Deputatul Bălăşoiu, despre imaginile compromiţătoare care au apărut în presă: Nu sunt eu, nu știm ce e în spate. Nu îmi dau demisia din Parlament

Deputatul Bălăşoiu, despre imaginile compromiţătoare care au apărut în presă: Nu sunt eu, nu știm ce e în spate. Nu îmi dau demisia din Parlament

Deputatul Aurel Bălăşoiu a declarat, duminică, la Antena 3, despre imaginile compromiţătoare care au fost difuzate în presă şi care au dus la excluderea lui din PSD, că nu este el în acele imagini şi nici nu îl cunoaşte pe tânărul din fotografii.

„Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat şi drept dovadă că aşteptăm să vedem soluţia care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu ştim nimic, ce e în spate, absolut nu poţi să vorbeşti”, a spus deputatul, despre imaginile care i-au adus excluderea din PSD. 

Deputatul mai afirmă că nu îl cunoaşte pe tânărul din imagini. 

”Nu (nu îl cunosc pe tânărul din fotografii - n.red.) şi oricum nu apare copil minor acolo, cum sunt pozele”, spune el.

”Nu sunt eu acolo (în acele fotografii - n.red.), ăsta e punctul meu de vedere", a declarat duminică Aurel Bălăşoiu, în exclusivitate, la Antena 3 CNN.

Deputatul exclus din PSD a spus că nu îşi va da demisia şi din poziţia de parlamentar.

”Nu puteam eu să impun decizia”, a mai spus alesul despre decizia luată de conducerea partidului. 

Conducerea PSD a decis sâmbătă excluderea din partid a deputatului Aurel Bălăşoiu şi că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunităţii parlamentare.

Social-democraţii nu precizează motivul excluderii. După anunţul PSD, imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un băiat au fost publicate de Gândul. Întrebat dacă a întreţinut relaţii sexuale cu minori, deputatul a declarat că nu recunoaşte.

Atac la PSD al unui vicepreședinte PNL: Să lămurească urgent cum e cu deputatul implicat în sex cu minori


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇