Scandal sexual în PSD: Partidul i-a cerut să demisioneze, deputatul Bălăşoiu și-a luat concediu plătit

Scandal sexual în PSD: Partidul i-a cerut să demisioneze, deputatul Bălăşoiu și-a luat concediu plătit

Deputatul PSD de Argeş, Aurel Bălăşoiu, care a fost exclus săptămâna trecută din partid, în urma apariţiei unui filmuleţ în care ar apărea împreună cu un tânăr posibil minor, în ipostaze intime, a cerut concediu cu plată de la Parlament, pentru zilele în care au loc şedinţe de plen şi comisii, până în data de 19 octombrie.

În cererea adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Aurel Bălăşoiu solicită aprobarea concediului cu plată pentru perioadele 03-04 octombrie, 10-12 octombrie şi 17 – 19 octombrie, „din motive personale”.

ADVERTISING

Astfel, Aurel Bălăşoiu va activa ca parlamentar de joi până sâmbătă, când deputaţii au program în circumscripţiile electorale.

Imaginile cu caracter sexual în care ar apărea deputatul Aurel Bălăşoiu sunt analizate de către procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Anchetatorii ar urma să decidă, luni, dacă deschid un dosar penal care să îl vizeze pe parlamentarul care neagă că el a fi unul dintre cei doi bărbaţi din imagini, despre celălalt circulând informaţii potrivit cărora ar fi minor.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

PSD a anunţat, sâmbătă seară, excluderea din partid a deputatului de Argeş Aurel Bălăşoiu, oficialii partidului precizînd că se aşteaptă ca acesta să îşi dea demisia urgent din funcţia de deputat, în caz contrar, PSD urmând a vota pentru „ridicarea imediată a imunităţii parlamentare”.

Aurel Bălăşoiu este la primul mandat de parlamentar şi a fost primar al comunei argeşene Rociu, funcție câştigată, anul trecut, de către fiul său. Bălăşoiu este căsătorit, soţia sa fiind educatoare în comuna Rociu.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇