Scandal în Târgul de Crăciun din Constanța: Mai multe persoane au forțat intrarea fără certificat verde și s-au încăierat cu jandarmii (Video)

Scandal în Târgul de Crăciun din Constanța: Mai multe persoane au forțat intrarea fără certificat verde și s-au încăierat cu jandarmii (Video)

Un grup de femei și bărbați s-a încăierat, vineri seara, cu forțele de ordine la intrarea în parcul arheologic din Constanța, unde se desfășoară Târgul de Crăciun, în încercarea de a intra fără certificat verde.

Potrivit reprezentanților Primăriei Constanța, un grup restrâns de bărbați și femei a provocat un scandal în parcul arheologic din Constanța.

„Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine. Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde.

Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc”, spun reprezentanții Primăriei Constanța.

Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din...

Publicată de Primăria Constanța pe Vineri, 3 decembrie 2021

Forțele de ordine au intervenit pentru restabilirea ordinii publice.

Scandal la intrarea în Târgul de Crăciun din Constanța din cauza Certificatului Verde!Pe imaginile pe care le-am primit la redacție, se vede cum câteva persoane se ceartă cu forțele de ordine și protestează ca nu au fost lăsate sa intre la Târgul de Crăciun de la Constanța fără Certificatul Verde. Primăria Constanța a venit imediat cu precizari pe pagina de Facebook a instituției:"Un grup restrâns de bărbați și femei a provocat în urma cu câteva momente un scandal teribil în parcul Arheologic din Constanța. Oamenii nu au ținut cont de copiii care se aflau în târgul de Crăciun și au forțat gardurile montate de autorități, au dărâmat o parte dintre ele și s-au încăierat cu forțele de ordine.Nu au ținut cont de nimic în încercarea lor disperată de a intra în Târgul de Craciun fără a avea certificatul verde. Nu i-au împiedicat nici privirile speriate ale copiilor prezenți în parc și nici lacrimile acestora. În timp ce ei provocau acest circ și forțau gardurile, constănțenii responsabili așteptau în ordine sa intre în parc.Forțele de ordine au intervenit în câteva momente și liniștea a fost restabilită. Din păcate, ceea ce se anunța o seară de poveste, s-a terminat cu lacrimi în ochi pentru copiii martori la acest eveniment. Cu toții trebuie sa înțelegem că accesul în Târgul de Crăciun organizat de Primăria Constanța se face în conformitate cu normele legale în vigoare. Mulțumim pe această cale tuturor persoanelor care au dat dovadă de responsabilitate!"

Publicată de Reporter Neptun TV pe Vineri, 3 decembrie 2021

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇