România trimite un ajutor umanitar de peste 2 milioane de euro în Republica Moldova. Maia Sandu ne mulţumește

România trimite un ajutor umanitar de peste 2 milioane de euro în Republica Moldova. Maia Sandu ne mulţumește

România va trimite Republicii Moldova un ajutor umanitar gratuit în valoare de peste 2 milioane de euro, a anunțat președintele Maia Sandu.

Aceasta spune că țara noastră este primul stat din UE care a reacționat imediat la solicitarea de ajutor în lupta cu pandemia.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Ajutorul constă în 100.000 de combinezoane, 100.000 de măști FFP-3, 5 milioane de măști chirurgicale, 100.000 de mănuși.

”M-am bucurat să aflu că România va trimite, atât de repede, un nou ajutor umanitar pentru Republica Moldova. Ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu președintele României Klaus Iohannis, cu prim-ministrul României Florin Cîțu și cu înalți oficiali din UE, a fost posibilă reactivarea, cu titlu de excepție pentru țara noastră, a Mecanismului european de protecție civilă, prin care țările UE ne pot ajuta cu donații.

Astfel, Republica Moldova va primi în următoarele zile din partea României un ajutor umanitar gratuit în valoare de peste 2 milioane de euro, ce constă din 100.000 de combinezoane, 100.000 de măști FFP-3, 5 milioane de măști chirurgicale, 100.000 de mănuși.

Îi mulțumim Guvernului României pentru sprijin, România fiind prima țară din UE care a reacționat imediat la solicitarea noastră de ajutor în lupta cu pandemia”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

M-am bucurat să aflu că România va trimite, atât de repede, un nou ajutor umanitar pentru Republica Moldova. Ca urmare a...

Posted by Maia Sandu on Wednesday, February 10, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

I.O.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!