Robert Negoiță, urmărit penal pentru emiterea ilegală de documente pentru construirea unui bloc

Robert Negoiță, urmărit penal pentru emiterea ilegală de documente pentru construirea unui bloc

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, este urmărit penal de DNA, într-un dosar în care este suspectat de abuz în serviciu, legat de emiterea presupus nelegală a unor documente pentru construirea şi intabularea unui imobil.

Într-un răspuns la o solicitare News.ro privind percheziţiile făcute la sediul Primăriei Sectorului 3, DNA a transmis că primarul este vizat în dosar.

”Faţă de persoana la care faceţi referire, procurorii anticorupţie au dispus începerea urmăririi penale într-o cauză în care există suspiciunea rezonabilă că aceasta ar fi săvârşit infracţiunea de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în legătură cu emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii şi intabulării unei construcţii”, menţionează DNA.

ADVERTISING

Ulterior, DNA a transmis şi un comunicat de presă.

”În perioada 2015-2021, suspectul Negoiţă Robert Sorin, în calitatea menţionată mai sus, cu încălcarea prevederilor legale, ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii şi intabulării unei construcţii (bloc) situate în zona centrală a municipiului Bucureşti”, precizează sursa citată.

Potrivit DNA, în acest dosar se efectuează acte de urmărire penală şi faţă de alte persoane.

Procurori ai DNA au descins, în cursul zilei de 1 februarie, la sediul Primăriei Sectorului 3 din Calea Dudești.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇