Ministrul Apărării din Ucraina are o „dragoste” specială pentru ruși: N-au nicio lege, dar avem noi arme antitanc pentru ei

„From Ukraine with NLAW”
Ministrul Apărării din Ucraina are o „dragoste” specială pentru ruși: N-au nicio lege, dar avem noi arme antitanc pentru ei

Ministrul Apărării din Ucraina, Oleksii Reznikov, surprinde din nou pe Twitter cu ironii pentru armata rusă și un joc de cuvinte… antitanc!

„Sunt avocat. Pentru mine, statul de drept (rule of law) a fost întotdeauna o valoare primordială. Rusia a venit la noi cu război, crime în masă și jaf. Nu există lege (law) pentru ei. Dar, mulțumită partenerilor noștri, avem NLaw pentru ei. Acest tip special de „dragoste” (lowe) va învinge inevitabil”, transmite Reznikov.

NLAW este acronimul pentru Next generation Light Anti-tank Weapon, arma portabilă antitanc primită de armata Ucrainei din Marea Britanie, care face ravagii printre tancurile rusești.

ADVERTISING

Doar în acest weekend, în Donbas, armata rusă a pierdut zece tancuri. De la începutul războiului, sute de tancuri rusești au fost distruse.

Mesajul lui Reznikov este însoțit de o grafică realizată de Aviatsiya Halychyny, cu mesajul „From Ukraine with NLAW”, care apare pe tricouri personalizate dintr-o linie vestimentară dedicată războiului.

Toate profiturile obținute cu această serie vor fi donate armatei Ucrainei, anunță producătorii. Din informațiile de pe site reiese că se fac și livrări internaționale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇