Reacția ministrului Tătaru după ce Alexandru Rafila a râs de el

Reacția ministrului Tătaru după ce Alexandru Rafila a râs de el
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a evaluat, joi dimineață, situația epidemiologică din județul Timiș.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a reacționat, joi, după ce Alexandru Rafila a fost amuzat de unele dintre declarațiile sale.

Tătaru a evaluat în această dimineață situația epidemiologică din județul Timiș.

Tătaru încearcă să justifice problemele de la DSP: De ce nu se răspunde la telefon și nu s-au plătit 50 de milioane de lei către centrele de testare

El a fost întrebat de jurnaliști dacă a vorbit, în ultimele zile, cu Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

ADVERTISING

Nu am discutat cu prof. Rafila în ultimele zile. Noi avem un comitet științific care ne prezintă zilnic evaluările pe care le raportează și Comitetul pentru Comunicare Strategică

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății

Întrebat dacă a încercat să afle ce anume l-a amuzat așa tare pe reprezentantul OMS, Tătaru a replicat:

Eu cred că dumnealui și-a dat seama, poate după emisiune, și va încerca să explice tocmai explicațiile pe care eu le-am dat vis-a-vis de această evoluție pe trendul ascendent, dar ascendentul manifestându-se de la o zi la alta cu număr mai mic de cazuri, scăzând de la o zi la alta, chiar dacă este în creștere. Am pretenția de la cei care înțeleg mesajul meu să-l poată transpune pe înțelesul tuturor, dacă eu nu am reușit

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății
ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a izbucnit în râs când a auzit niște declarații ale ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Este vorba de două declarații ale ministrului privind evoluția pandemiei în țara noastră. Afirmațiile au fost făcute luni de Tătaru, la TVR.

Presa din Spania: România a ajuns să aibă cel mai mare număr de decese de Covid pe cap de locuitor din UE. Epidemia amenință să provoace o catastrofă!

Rafila a fost prezent, marți, la emisiunea Marius Tucă Show. Moderatorul i-a citit două declarații ale ministrului Tătaru, iar Rafila a avut o criză de râs.

ADVERTISING

Mai multe detalii aici - Rafila a izbucnit în râs când a auzit ultimele declarații făcute de ministrul Tătaru (Video)

Citește și:

Măștile gratuite nu au ajuns încă la persoanele defavorizate. Horațiu Moldovan le recomandă să se protejeze cu fulare… pe caniculă

Bilanțul COVID rămâne alarmant: 45 de morți, 1.345 de cazuri noi și 458 de pacienți la ATI (Infografice)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇