Rafila a izbucnit în râs când a auzit ultimele declarații făcute de ministrul Tătaru (Video)

Rafila a izbucnit în râs când a auzit ultimele declarații făcute de ministrul Tătaru (Video)

Profesorul Alexandru Rafila, repezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), a izbucnit în râs când a auzit ultimele declarații ale ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Este vorba de două declarații ale ministrului privind evoluția pandemiei în țara noastră. Afirmațiile au fost făcute luni de Tătaru, la TVR.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Rafila a fost prezent, marți, la emisiunea Marius Tucă Show. Moderatorul i-a citit două declarații ale ministrului Tătaru, iar Rafila a avut o criză de râs.

Declarațiile ministrului care au stârnit hohote sunt:

Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta – nu suntem în scădere – suntem în momentul în care dacă respectăm următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou (...) Eu aș vrea să se stabilească la 1.200, la 1.300, dar el se poate stabili la 1.500. Dar 1.500 la 10 zile înseamnă încă 300 de cazuri în plus la Terapie Intensivă

Nelu Tătaru

Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri.

Nelu Tătaru

Reacția reprezentantului României la OMS este delicioasă. Momentul poate fi urmărit la minutul 42:42.

Citește și:

Rafila: Nu cred că vom avea un vaccin mai devreme de un an. În România, urmează să se facă studii clinice

Rafila, despre limitarea răspândirii COVID-19: În zona de dialog avem multe lucruri pe care să le facem. Mesajul nu trebuie să fie amenințător

Alexandru Rafila: Dacă primarii nu pot face școlile funcționale din septembrie, nu merită să candideze din nou

Profesorul Rafila spune că multe DSP-uri nu sunt pregătite. Tătaru zicea că acum au ce le trebuie

Alexandru Rafila, despre situația României în criza Covid: Ne găsim clar pe un trend crescător. Numărul deceselor a început să crească, sunt constant peste 30 de cazuri pe zi


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!