Poliţia Capitalei caută încărcătorul pierdut la groapa de gunoi. Cum a ajuns acolo

Poliţia Capitalei caută încărcătorul pierdut la groapa de gunoi. Cum a ajuns acolo

Încărcătorul cu muniție pierdut de un polițist a fost aruncat la gunoi.

Amintim că un tânăr polițist din București a rămas, luni, fără încărcătorul de rezervă și cele 15 gloanțe la pistolul Beretta din dotare. Cel care le-a pierdut este un tânăr absolvent al şcolii de poliţie din Câmpina, care efectiv nu a sesizat când i-a dispărut încărcătorul de la cingătoare. Era prima lui zi de muncă pe teren.

Ulterior, polițiștii Secției 12 (zona Baba Novac din Sectorul 3) au demarat cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

ADVERTISING

Anchetatorii au stabilit că încărcătorul a fost aruncat la gunoi.

„În urma investigațiilor efectuate, s-a refăcut traseul echipajului de poliție și s-a stabilit faptul că, în cursul acelei seri, în urma unei intervenții, ce a presupus conducerea unei persoane la sediul secției, o persoană dintr-un grup de 3, care ar fi asistat de pe margine la eveniment, ar fi ridicat încărcătorul căzut, iar, ulterior, aceștia au părăsit zona și au intrat într-o societate comercială de alimentație publică, unde l-ar fi aruncat la un coș de gunoi”, a anunțat Poliţia Capitalei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cele trei persoane au fost duse la audieri.

În paralel, polițiștii împreună cu reprezentanții unei firme de salubritate încearcă să găsească încărcătorul și muniția la groapa de gunoi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇