O femeie din Timiş transporta ilegal 8 indieni în maşină şi avea alţi 16 migranţi ascunși în garajul casei

O femeie din Timiş transporta ilegal 8 indieni în maşină şi avea alţi 16 migranţi ascunși în garajul casei

O femeie din Timiş a fost prinsă la volanul unei mașini cu care transporta opt indieni.

Ulterior, poliţiştii de frontieră au făcut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, percheziţii în localitatea Banloc din judeţul Timiş, la domiciliul femeii. Într-un garaj, au găsit 16 persoane, indieni şi afgani, care intraseră ilegal în ţară.

Potrivit Poliției de Frontieră, polițiștii din Timiș au observat vineri două mașini care se deplasau pe DN 59B din direcția Banloc spre localitatea Deta și ulterior pe E70 spre Timișoara, acestea fiind suspecte că ar fi implicate în activități infracționale privind traficul cu migranți.

ADVERTISING

Cele două mașini au fost oprite de polițiștii de frontieră la intrarea în Timișoara.

Poliţiştii au găsit în unul dintre autoturisme, condus de o femeie de 42 de ani, opt cetățeni străini, fără documente de identitate asupra lor. Conforrm polițiștilor, celalălalt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani, avea rol de antemergător.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei opt cetățeni străini sunt din India, toți bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 30 ani.

Aceștia au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde și că intenționau să ajungă cu sprijinul celor doi cetățeni români în Timișoara, contra sumei de 50 de euro de persoană.

ADVERTISING

Ulterior, poliţiştii au mers la casa femeii.

”Poliţiştii de frontieră au efectuat o percheziţie domiciliară la un imobil din localitatea Banloc, judeţul Timiş, la domiciliul numitei S.M.. Cu această ocazie, au fost descoperite  într-un garaj, 16 persoane dintre care 13 indieni, 2 afgani şi un pakistanez cu vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani, fără documente asupra lor.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical, care a efectuat triajul epidemiologic al cetăţenilor străini, după care au fost conduşi la sediul instituţiei pentru cercetări”, a transmis Poliţia de Frontieră.  

ADVERTISING

Instituţia a precizat că s-a stabilit, de asemenea, că femeia şi iubitul ei au cerut câte 50 de euro de la fiecare dintre cei opt migranţi care au fost depistaţi în maşina femeii cu o zi în urmă.  

Femeia şi iubitul ei sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇