Peste 1.000 de persoane au fost vaccinate la Summitul Muzical și în centrul drive-thru din Sibiu

Peste 1.000 de persoane au fost vaccinate la Summitul Muzical și în centrul drive-thru din Sibiu

Aproximativ 600 de persoane s-au vaccinat la centrul deschis la Filarmonica din Sibiu, în cadrul evenimentului Summitul Muzical.

Totodată, în ultimele 24 de ore, la centrul drive-thru deschis la parcarea Cazarma 90 au fost administrate 474 doze de vaccin, din care 468 prima doză și 6 pentru rapel.

Summitul Muzical al Vaccinării, care durează 12 ore, este organizat de Consiliul Județean Sibiu, Filarmonica de Stat, Crucea Roșie, Spitalul Clinic Județean de Urgență și Spitalul CFR.

Maratonul de vaccinare a fost dublat de un maraton artistic inedit care s-a desfășurat în aer liber pe esplanada Sălii Thalia.

ADVERTISING

Au fost programate reprezentanții ale Teatrului de Balet Sibiu, Academiei Forțelor Terestre, Recital Duo Cameral – Filarmonica de Stat Sibiu, Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”, Cvartet al Filarmonicii de Stat Sibiu, Moment teatral – Teatrul Național Radu Stanca Sibiu, Concert Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu, Ansamblul Cindrelul Junii Sibiului, iar de la ora 20.00 este programat un recital Radu Nechifor.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇