O motocicletă a lovit o bicicletă și au murit trei oameni

O motocicletă a lovit o bicicletă și au murit trei oameni

Un accident extrem de grav s-a produs sâmbătă după amiază pe drumul naţional 2 din judeţul Neamţ. Trei oameni şi-au pierdut viaţa, după ce o motocicletă a lovit un biciclist. 

Accidentul s-a produs în zona comunei Gherăeşti, pe drumul naţional 2-E85.

Potrivit polițiștilor, o motocicletă a lovit în plin o bicicletă pe care se afla o femeie. În urma impactului, femeia de pe bicicletă, care avea 58 de ani și era din județul Iași, a murit pe loc.

⚠️🚨👮Trei persoane, dintre care doi soți din Gherăești, cu vârste de 30, respectiv 38 de ani au murit sâmbătă seară în...

Publicată de Roman TV pe Sâmbătă, 22 iulie 2023

Pe motocicletă se aflau două persoane, un bărbat de 38 de ani și o femeie de 30 de ani, soț și soție.

ADVERTISING

Echipajele medicale ajunse la faţa locului au demarat manevrele de resuscitare chemând, între timp, şi elicopterul SMURD. La scurt timp, bărbatul a fost declarat și el decedat, după care s-a încercat fără succes resuscitarea femeii, fiind și ea declarată decedată.

NEWS ALERT: (FOTO) O nouă TRAGEDIE pe DN2 - E85! TREI MORȚI într-un ACCIDENT TERIBIL, după impactul dintre o motocicletă și o bicicletă, în ... LINK ÎN PRIMUL COMENTARIU

Publicată de UNUpeTrotus pe Sâmbătă, 22 iulie 2023

Traficul rutier în zona accidentului este complet blocat.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, între o motocicletă, pe care se aflau două persoane, şi o bicicletă ar fi avut loc o coliziune, în condiţii ce vor fi stabilite în cursul anchetei. (...)

ADVERTISING

În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul rutier", a transmis IPJ Neamţ.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇