Trupa lui Johnny Depp a anulat intempestiv două spectacole. Actorul ar fi fost găsit leșinat

Trupa lui Johnny Depp a anulat intempestiv două spectacole. Actorul ar fi fost găsit leșinat

Trupa lui Johnny Depp, Hollywood Vampires, din care face parte şi Alice Cooper, a anulat săptămâna aceasta concertele din Slovacia şi Ungaria pe care trebuiau să le susţină în cadrul turneului lor european.

Potrivit The Mirror, marţi, trupa şi-a dezamăgit fanii din Budapesta, anulând concertul de pe Papp Laszlo Sport Arena în ultima clipă, din cauza unor „circumstanţe neprevăzute”.

Arena era deja plină de spectatori, dintre care unii călătoriseră sute de kilometri până în capitala ungară. "Totul era pregătit, scena era pregătită, echipa din culise era pregătită. Nici măcar nu mi-a trecut prin cap că ar putea exista o problemă, mai ales că membrii trupei testaseră instalaţia de sunet, care fusese pregătită pentru după-amiază. Nimeni nu s-a gândit la că Johnny Depp nu ar participa, microfonul său fusese montat de un membru al staff-ului, dar acest lucru nu este neobişnuit pentru astfel de vedete", a declarat un plasator pentru tabloidul maghiar Blikk.

ADVERTISING

Când s-a anunţat că spectacolul este anulat, mulţi au bănuit că este vorba despre Johnny Depp, despre care se ştie că a mai avut în trecut probleme cu drogurile şi alcoolul. Se făceau, de asemenea, speculaţii că ar fi vorba despre o cădere nervoasă a starului din Piraţii din Caraibe.

După câteva zile, presa de la Budapesta a aflat însă că spectacolul a fost anulat întrucât Johnny Depp a leşinat în camera de hotel din capitala ungară şi a fost nevoie chiar să fie chemat un medic.

"Tot ce am auzit este că Depp a fost surescitat, nici măcar nu a putut părăsi hotelul. Am auzit, de asemenea, că au chemat un medic pentru a vedea dacă nu cumva este vorba de ceva mai mult decât un simplu exces ca un star rock", a spus o sursă din stafful hotelului. 

ADVERTISING

Pe reţelele sociale a fost împărtăşită o postare cu o fotografie care sugera că Johnny Depp a fost văzut consumând alcool cu o oră înainte de anularea concertului.

De ce a fost anulat concertul din Slovacia

Următorul concert al Hollywood Vampires din cadrul turneului european trebuia să aibă loc joi, 20 iulie, în Slovacia. Dar şi acest spectacol a fost anulat, lăsând fanii dezamăgiţi.

Într-un comunicat, trupa a precizat că nu a putut susţine spectacolul din Slovacia din cauza locului "nesigur" şi "incomplet" pregătit pentru desfăşurarea spectacolului.

ADVERTISING

Iniţial, spectacolul fusese programat pentru Olympic Fields, în Zvolenska Slatina, un sat din centrul Slovaciei, dar apoi a fost reprogramat la amfiteatrul Banska Bystrica, la aproximativ 30 km depărtare.

Apoi, pe site-ul trupei a apărut un anunţ că spectacolul din Slovacia a fost anulat.

The-Hollywood-Vampires

Ulterior, Hollywood Vampires a transmis un comunicat prin intermediul Instagram, în care se spune: "Astăzi, când am sosit la locul de desfăşurare din Slovacia pentru a începe să ne pregătim pentru spectacolul din această seară, a devenit rapid clar că nu era terminată construcţia instalaţiei şi, prin urmare, era nesigură atât pentru trupă, cât şi pentru publicul larg".

"Trupa este foarte supărată de această recentă şi nefericită întorsătură a evenimentelor şi speră să revină atunci când programul o va permite" - a transmis Hollywood Vampires.

În comunicatul de pe Instagram, trupa menţionează că anularea spectacolului din Slovacia nu are "nicio legătură" cu cea din Budapesta, dar i-a asigurat pe fani că "toţi membrii trupei sunt în siguranţă şi sănătoşi".

Conform programului turneului, Hollywood Vampires are un nou concert sâmbătă seară în Polonia, la Slupsk. "Aşteptăm cu nerăbdare să ne vedem în Polonia, Germania şi SUA în zilele următoare", au transmis membrii formaţiei lui Johnny Depp.

Tonight we rise at @festiwallegendrocka in Slupsk, Poland 🇵🇱 📷: @theaaronperry ‪#alicecooper #johnnydepp #joeperry #tommyhenriksen #glensobel #chriswyse #buckjohnson #HollywoodVampires‬

Publicată de The Hollywood Vampires pe Sâmbătă, 22 iulie 2023

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇