O femeie din Brașov dată dispărută a fost găsită îngropată pe malul unei ape. A fost cărată 10 km într-un cărucior

O femeie din Brașov dată dispărută a fost găsită îngropată pe malul unei ape. A fost cărată 10 km într-un cărucior

O femeie în vârstă de 34 de ani din Braşov, a cărei dispariţie fusese sesizată la Poliţie în 1 iulie, a fost găsită moartă şi îngropată pe malul unei ape.

Principalul suspect este un bărbat care o plătise pe femeia care se prostitua la marginea Braşovului. Ulterior, el a cărat cadavrul pe o distanţă de peste 10 kilometri, până pe malul unei ape.

Dispariţia femeii de 34 de ani, mamă a patru copii, a fost anunţată la Poliţie de către concubinul acesteia în 1 iulie. Iniţial, bărbatul, care ştia că femeia se prostituează, nu a fost de acord cu mediatizarea cazului, însă patru zile mai târziu, în 4 iulie, a fost de acord ca fotografia acesteia să fie făcută publică, în speranţa că va putea fi găsită cu ajutorul celor care au văzut-o. 

ADVERTISING

Femeia a fost găsită moartă şi îngropată pe malul unui râu, în apropierea localităţii Bod. 

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu, a declarat pentru News.ro că date din anchetă arată că femeia, care îşi câştiga existenţa din prostituţie la marginea Braşovului, la ieşirea către Feldioara, a mers în ziua dispariției într-o curte, pe un teren viran, cu un client care a racolat-o de pe marginea drumului. Acolo, în urma unui conflict spontan ale cărui cauze nu au fost stabilite, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a sugrumat-o. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După comiterea faptei, suspectul a plecat acasă cu bicicleta, la zece kilometri distanţă, în localitatea Bod. În jurul orei 22:30 el s-a întors la locul faptei cu un cărucior pe care îl folosea pentru a transporta butelii, a luat cadavrul şi l-a acoperit cu un cearşaf şi l-a dus peste 10 kilometri distanţă, în spatele unei fabrici, pe malul unei ape. Acolo a dezbrăcat trupul neînsufleţit şi l-a îngropat la 10-15 centimetri adâncime. 

În urma unor percheziţii făcute, vineri, acasă la suspect au fost găsite poşeta femeii, geaca de piele a acesteia şi încălţămintea pe care o purta când a dispărut. 

ADVERTISING

Suspectul a fost condamnat în anul 2015 pentru tâlhărie calificată, după ce a luat un taxi, a pus un cuţit la gâtul taximetristului şi i-a luat acestuia banii şi hainele de pe el.

În 2019, agresorul a fost eliberat din închisoare cu 270 de zile înainte de termen, în baza Legii recursului compensatoriu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇