Un deputat povestește cum i s-a cerut șpagă în tren: Încă sunt șocat

Un deputat povestește cum i s-a cerut șpagă în tren: Încă sunt șocat

Deputatul USR Iulian Bulai povestește cum i-a cerut șpagă un controlor de tren pentru a plăti mai puțin pe un bilet.

Mai mult, acesta spune că automatul din Gara de Nord nu funcționează. Arată că toate locurile din tren sunt ocupate, deși multe sunt libere. Nici de la ghișeu nu a putut cumpăra, pentru că i s-a spus că nu mai sunt locuri.

Iar plata unui bilet cumpărat în tren este mult mai mare decât cel luat de la automat.

”Șpaga pe trenul CFR București - Roman. Automatul din Gara de Nord indică toate locurile ocupate. Nu emite nici bilete fără loc. La fel și la ghișeu. Intru în tren. Mă așez pe un loc liber. Încă nu m-a rugat nimeni să mă ridic.

ADVERTISING

Vine controlorul. Elegant îmi arată tariful de 137 lei până la Roman. Discret se apleacă spre mine și îmi zice să îi dau 70 de lei și să rămână așa. Îi zic că nu pot face asta și nu mai comentez.

Cumpăr biletul de 137 de lei. Încă sunt șocat că a îndrăznit să negocieze șpaga. Nu are nicio jenă. În jurul nostru sunt mulți oameni, în spatele lui, pe tavan, două camere de luat vederi”, a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

Acesta subliniază că un bilet întreg cumpărat din gară costă 79 de lei pe ruta București - Roman.

ADVERTISING

”O situație cât toate motivele la care te gândești de ce nu merg treburile bine în țara asta. Ca de exemplu aer condiționat în tren, după ce temperaturile trec de 25-30 de grade”, conchide Iulian Bulai.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇