O femeie de 23 de ani a fost ucisă într-o casă din Bucureşti. Criminalul a fugit şi, apoi, s-a spânzurat

O femeie de 23 de ani a fost ucisă, marţi, cu lovituri de cuţit, în propria casă, din Sectorul 6 al Capitalei.

Victima a fost omorâtă chiar de concubinul ei. Acesta a fugit de la locul faptei, iar ulterior a fost găsit spânzurat în locuinţa lui, transmite Poliţia.

La faţa locului au intervenit poliţiştii de la Sectia 21 şi un echipaj medical, care însă nu a reuşit să resusciteze femeia. Ancheta a fost preluată de Parchetul Tribunalui Bucureşti.

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuință, de către concubinul ei.

ADVERTISING

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului,” a relatat Poliția Capitalei.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În casa unde s-a petrecut nenorocirea era şi o fetiţă de 4 ani, dar şi mama femeii.

Criminalul ar fi fost recidivist, fiind anterior închis pentru tâlhărie, adaugă Antena3.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇