O femeie care a luat o borsetă plină cu bani și acte, uitată într-o farmacie, a fost identificată cu ajutorul oamenilor

O femeie care a luat o borsetă plină cu bani și acte, uitată într-o farmacie, a fost identificată cu ajutorul oamenilor

O femeie bănuită că a furat, dintr-o farmacie din Sibiu, o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată de către un bărbat a fost identificată cu ajutorul oamenilor, după ce IPJ Sibiu a apelat la ajutorul acestora.

Femeia este acum cercetată pentru însușirea fără drept a bunului găsit.

Incidentul a avut loc joi. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 15.30 o femeie și-a însușit fără drept borseta unui bărbat, uitată pe tejgheaua unei farmacii de pe strada Semaforului din orașul Sibiu.

Borseta conținea cartea de identitate a bărbatului, permisul de conducere, pașaportul turistic, cardul de sănătate, cardul Tahograf, patru carduri bancare, 12.000 de euro și 4.000 de lei, potrivit IPJ Sibiu.

ADVERTISING

Bărbatul a depus plângere la Poliție, iar anchetatorii au descoperit, cu ajutorul unor camere de supraveghere, că borseta a fost luată de o femeie cu vârsta de aproximativ 55 – 70 de ani (foto). Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a cerut ajutorul oamenilor să identifice suspecta, iar ajutorul așteptat a venit.

O persoană a sunat la Poliție, vineri, cu informații despre femeia surprinsă de camerele de luat vederi. Este vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani.

Conform Poliției Sibiu, la locuința acesteia a fost găsită o parte din bani. Borseta, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri din apropierea imobilului în care locuiește femeia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Femeia le-a spus polițiștilor că a aruncat bunurile după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă.

Au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare, precum și suma de aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇