O femeie băgată cu forţa într-o maşină a fost salvată de un poliţist şi un jandarm, la Craiova

O femeie băgată cu forţa într-o maşină a fost salvată de un poliţist şi un jandarm, la Craiova

O femeie care a fost luată de pe o stradă din Craiova de doi bărbaţi şi forţată să urce într-o maşină a fost salvată de un poliţist şi un jandarm care se aflau în apropiere.

Cei doi au reuşit să scoată femeia pe geamul maşinii, deşi şoferul încerca să plece.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

"Clipe de groază pentru o femeie, astăzi, pe o stradă din Craiova, după ce în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieşit doi bărbaţi care au luat-o pe sus şi prin exercitarea de forţă au aruncat-o pe bancheta din spate.

Ţipetele şi răcnetele de disperare ale femeii au fost însă auzite de patrula de ordine publică, formată din colegul nostru, Mihai, din cadrul Secţiei 5 Poliţie şi jandarmul Gabriel, care se aflau pe o stradă adiacentă.

Colegii noştri s-au deplasat ghidaţi de strigăte şi au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina", relatează pe Facebook Sindicatul Europol.

Aceştia susţin că şoferul ar fi încercat să plece cu maşina, însă poliţistul şi jandarmul au reuşit să o scoată pe femeie prin geamul portierei din spate, care era deschis.

"După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranţă, colegii au reuşit să îi extragă din autoturism şi pe cei doi suspecţi, pe care i-au imobilizat, cu faţa la pământ, prin aplicarea cătuşelor.

Doar şansa a făcut ca patrula mixtă să fie în preajmă şi să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situaţia unei răpiri cu consecinţe neştiute pentru femeie. Îi felicităm pe această cale pe cei doi colegi şi le spunem că suntem mândri de acţiunea lor", adaugă reprezentanţii Europol.

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!