O femeie a murit după ce a ieșit pe balcon pentru a urmări cum sunt doborâte dronele, la Kiev

O femeie a murit după ce a ieșit pe balcon pentru a urmări cum sunt doborâte dronele, la Kiev

O femeie din Kiev a murit după ce a ieșit pe balconul apartamentului său pentru a urmări cum sunt doborâte dronele pe parcursul nopții.

Ulterior, autoritățile ucrainene au emis o avertizare pentru locuitori pe această temă, potrivit Sky News.

Locuitorii din Kiev au fost îndemnați să nu iasă afară pentru a vedea cum funcționează sistemul de apărare aeriană al orașului, după ce o femeie a fost ucisă pe balconul său.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a confirmat incidentul.

„Probabilitatea unor atacuri aeriene este foarte mare. Prin urmare, îi îndemn pe cetățenii Kievului să nu-și neglijeze propria siguranță, să nu ignore semnalele de alarmă. Și să nu iasă la balcoane și pe străzi pentru a observa cum funcționează apărarea aeriană.

ADVERTISING

Pentru că noaptea, într-o casă din cartierul Holosiivski, a murit o femeie care a ieșit pe balcon pentru a urmări cum sunt doborâte dronele", a spus edilul.

Primarul a declarat că a vizitat clădirea de 24 de etaje în care a fost ucisă femeia.

Blocul de apartamente a fost lovit peste noapte de fragmentele unei drone rusești.

În urma loviturii, în clădire a izbucnit un incendiu care a distrus apartamentele de la etajele superioare, a precizat Kliciko. Alte patru persoane au fost rănite și zeci de locatari au fost evacuați.

Ziua 461. Atac cu drone la Moscova, trei chiar lângă reședința lui Putin, care acuză activități teroriste. Rusia amenință cu cele mai dure măsuri (Foto & Video)

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇