O fată de 15 ani din Timișoara s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc

O fată de 15 ani din Timișoara s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc

O adolescentă s-a aruncat, luni dimineaţă, de la etajul 5 al unui bloc de locuinţe din Timişoara. Ea a supravieţuit căderii, iar medicii au făcut eforturi să o salveze.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în acest caz. De asemenea, fata a fost identificată, aceasta având 15 ani.

"Azi, 9 mai, la ora 09:18, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul 5 al unui bloc situat pe strada Calea Şagului din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o tânără de 15 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 5 al blocului, aceasta fiind găsită în stare conştientă şi transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Timiş.

ADVERTISING

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, se pare că fata se certase cu părinţii, apoi a recurs la acest gest.

Anchetatorii au găsit în dreptul unei ferestre de pe casa scării un scaun de care fata s-a ajutat să sară de la înălţime.

În ultima vreme au avut loc numeroase astfel de incidente. În urmă cu o săptămână, o mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, împreună cu cei doi copii ai săi, de 3 şi 6 ani, la Timișoara. Tot în Timiş, un preot şi soţia lui s-au spânzurat.

Totodată, joia trecută un bărbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Slatina, iar duminică un tată şi-a aruncat copiii în apele unui lac de acumulare după o ceartă cu soţia.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇