O mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii de pe un bloc cu 10 etaje, din Timişoara UPDATE

O mamă s-a aruncat împreună cu cei doi copii de pe un bloc cu 10 etaje, din Timişoara <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span>

O mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, împreună cu cei doi copii ai săi, de 3 şi 6 ani.

Incidentul s-a produs pe Bvd. Dâmboviţa din Timişoara, aflat vizavi de sediul STPT (Societatea de Transport Public Timisoara), transmite Press Alert.

Femeia şi unul dintre copii, un băiat de aproximativ 3 ani, au murit imediat după ce s-au lovit de asfalt.

Un echipaj SMURD s-a străduit să resusciteze al doilea copil, o fetiţă, dar a murit şi ea.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.

ADVERTISING

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical”, au transmis reprezentantii ISU Timiş.

UPDATE Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, de care divorţase în urmă cu mai multă vreme. Bărbatul se află în Austria, unde plecase la muncă. Actele pentru căsătorie au fost deja depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie, transmite News.ro.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.  

Vecinii au declarat pentru Opinia Timişoarei că nu o cunosc pe femeia care s-a sinucis şi că nu locuia în zonă. Femeia s-a deplasat la această adresă cu o maşină.

Nu se cunosc motivele sinuciderii. Poliţia Timiş a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇