Noi imagini halucinante cu tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai. Se laudă cu substanțele pe care le consumă și cu cât de mulți bani are (Video)

Noi imagini halucinante cu tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai. Se laudă cu substanțele pe care le consumă și cu cât de mulți bani are (Video)

Au apărut noi imagini uluitoare cu tânărul de 19 ani aflat sub influenţa cocainei şi a altor substanţe care a intrat într-un grup de pietoni, omorând doi tineri.

Într-un video postat pe Internet, acesta arată substanțele pe care le consumă și se laudă că pe numele său există mai multe afaceri care îi aduc într-o lună bani cât ar face alții într-o viață.

”Țin să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, business-uri de mai mulți bani decât o să aveți voi, dacă o să faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia-i fac într-o lună”, spune tânărul într-o filmare în care apare și o fată.

ADVERTISING

Fata adaugă, în timp ce arată o cutie cu pastile: „Ah, Raul, uite! Astea sunt pentru tine, că știu că le căutai ieri.” Apoi și Vlad Pascu a scos mai multe folii cu medicamente pe care le arată la cameră.

„Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, noi suntrem oxicomani”, a adăugat fata.

Anterior, avocata lui Vlad Pascu a declarat în fața presei că tânărul nu lua droguri și că a fost prima dată când a consumat. Însă băiatul mai avusese un dosar penal pentru posesie de canabis, care însă a fost clasat de magistrați.

ADVERTISING

Tânărul şofer care a ucis doi tineri în 2 Mai a fost oprit de două ori în trafic, înainte de accidentul mortal, fiind chiar dus și la sediul Poliției din Vama Veche, după ce în mașina sa au fost descoperite droguri.

Șeful IPJ Constanţa, chestor Constantin Adrian Glugă, a confirmat că tânărul nu a fost testat pentru droguri, pentru că nu ar fi avut un comportament care să indice consumul de substanţe interzise.

Totuşi, se face anchetă la poliţie pentru a se stabili motivul pentru care şoferul nu a fost testat. Sunt vizaţi un ofițer și doi agenți de poliție, pentru a se vedea dacă se fac vinovaţi de vreo abatere disciplinară.

ADVERTISING

Iar ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a trimis Corpul de control pentru a face verificări în legătură cu tragicul accident.

Predoiu a subliniat că legea prevede obligativitatea controlului cu drug test în urma unui accident.

Cătălin Ţone, specialist antidrog, a declarat luni că în toţi cei 20 de ani de experienţă nu a întâlnit la cineva o asemenea combinaţie, de trei droguri stimulante ale sistemului nervos central.

El a subliniat că în cazul accidentului de la 2 Mai a fost o ”cascadă de droguri”.

”Nu mai puţin de cinci tipuri de droguri au fost în această ecuaţie, în organismul tânărului: cocaina, anfetamină şi metanfetamină. A fost oprit anterior şi i s-a găsit un joint de marihuana şi 4 comprimate dintr-un medicament deturnat probabil din circuitul legal, pentru că nu s-a spus de reţetă nimic, tot din categoria drogurilor de risc. Vorbim de nu mai puţin de cinci tipuri de droguri.

În toţi cei 20 de ani de experienţă nu am întâlnit la cineva, şi am văzut mii, zeci de mii de consumatori, o asemenea combinaţie, pentru că sunt trei droguri stimulante ale sistemului nervos central. (..) Acest tânăr avea trei droguri stimulante, acest lucru înseamnă distorsiunea vizuală, creşterea pulsului, distorsiuni şi incapacitatea de a distinge comenzile maşinii. Practic, creierul lui era bulversat”, a declarat Cătălin Țone la PrimaTV.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇