Mirel Palada este cercetat penal, după ce a refuzat un alcooltest și să i se recolteze probe biologice

Mirel Palada este cercetat penal, după ce a refuzat un alcooltest și să i se recolteze probe biologice

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta Mirel Palada este cercetat penal după ce a fost oprit în trafic în Sectorul 2, dar a refuzat să sufle în aparatul alcooltest sau să i se recolteze probe biologice.

”În data de 08.10.2020, în jurul orei 23:30, poliţişti din cadrul  Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza Sectorului 2 au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani.

Având în vedere faptul că (sic!) conducătorul autovehicului emana halenă alcoolică, poliţiştii i-au solicitat să sufle în aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat”, a transmis, vineri, Brigada Rutieră a Capitalei.

ADVERTISING

Sursa citată a precizat că bărbatul a fost condus la sediul INML"Mina Minovici", unde a refuzat sa-i fie prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcolemiei în sânge.

”În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal”, a mai transmis Poliţia. 

Surse judiciare au precizat că este vorba despre fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, care nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇