Mercenarii Wagner își fac reclamă pe panouri în Rusia: Orchestra caută muzicieni în Ucraina! (Foto)

Mercenarii Wagner își fac reclamă pe panouri în Rusia: Orchestra caută muzicieni în Ucraina! (Foto)

Grupul de mercenari Wagner își face reclamă pe străzile din Ekaterinburg, pentru a racola recruți.

Bannere mari cu steagul Rusiei și bărbați înarmați și îmbrăcați în uniformă militară au fost instalate pe trei străzi, potrivit Meduza.io. „Orchestra W te așteaptă” este mesajul, fiind puse și un număr de telefon și adresa unui site.

Cei care intră pe site sunt întâmpinați cu un mesaj în care li se promite glorie, dar e pus accentul și pe bani.

„Grupul Wagner este deja în Ucraina și câștigă din nou. Vrei ca numele tău să rămână în istoria și în gloria militară, dar fără să îți faci griji de birocrație și ziua de salariu? Atunci avem vești bune pentru tine: orchestra caută muzicieni în Ucraina! Am eliberat deja Popasna, haideți să eliberăm împreună întreg Donbasul. Vino să duci prima ta luptă alături de legende ale industriei”, este mesajul mercenarilor.

ADVERTISING

Ei au chiar și un video de prezentare intitulat Wagner Group/Work and Travel, în care prezintă imagini cu locurile în care au fost să lupte.

„Toată lumea cumpără pachete turistice, toată lumea merge la relaxare. Noi nu alegem calea ușoară. Dacă e să călătorim în jurul lumii, să o facem în forță. Nu ai mereu nevoie sa mergi în Bali, Thailanda sau Republica Dominicană. Noi avem nevoie de ceva mai interesant”, spune unul dintre „muzicienii orchestrei”, înainte de a prezenta „comunitatea de mercenari”.

ADVERTISING

Oricine dorește să se înscrie trebuie doar să-și dea numele, adresa de e-mail și să spună câteva cuvinte despre el. Sau să sune la unul dintre cele 28 de birouri regionale ale grupării.

Amintim că la începutul săptămânii au apărut informații că Grupul Wagner a primit ordin direct de la Putin să ucidă luptătorii străini care ajută Ucraina. Dacă această informație a fost emisă doar pe surse, ce știm clar e că Ministerul de Externe de la Moscova a transmis că știe exact, cu nume și alte date de identificare, cine sunt acești străini. În plus, rușii susțin că au ucis 2.100 de „mercenari străini”, inclusiv 21 din România.

ADVERTISING

Ziua 142 de război. Sute de copii uciși de ruși în „operațiunea de eliberare” a Ucrainei


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇