Cum arată bolizii de lux sechestrați de Poliție de la frații Tate (Galerie foto)

Cum arată bolizii de lux sechestrați de Poliție de la frații Tate (Galerie foto)

Maşinile fraţilor Andrew şi Tristan Tate aflate sub sechestru asigurator au fost ridicate sâmbătă, din Pipera, în prezenţa poliţiştilor şi a reprezentanţilor Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

11 autoturisme de lux au fost utilizate de cei doi fraţi, aflaţi în arest preventiv, sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Octav Ganea a fotografiat mai multe mașini, printre care un Rolls-Royce, un BMW și un Mercedes-Benz, care au fost luate din complexul Tate pentru a fi transportate la un depozit.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
masina-Tate-ridicata
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea
masina-Tate
masini-Tate-1

*Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

ADVERTISING

Cum îşi racolau fraţii Tate victimele

Andrew şi Tristan Tate le racolau pe femeile pe care le exploatau promiţându-le acestora relaţii stabile.

„Nevoia de atenţie şi stabilitate” a femeilor aflate în stare de vulnerabilitate era speculată pentru a le câştiga încrederea. Una dintre victime, care a venit din altă ţară pentru a locui cu Tate, a fost minţită cu privire la locul în care va sta, fiind apoi dusă într-o casă alături de alte femei pe care cei doi le exploatau.

„Judecătorul remarcă aptitudinea inculpaţilor de a identifica persoanele vulnerabile şi de a exploata nevoile de afecţiune, încredere, stabilitate ale acestora, creându-le impresia unei relaţii apropiate şi înlăturând astfel orice suspiciune pe care ar fi putut-o avea victimele, nevoia de atenţie şi de afecţiune din partea inculpaţilor fiind apoi exploatată în vederea determinării acestora la prestarea activităţilor mai sus expuse”, motivează Tribunalul Bucureşti decizia de arestare. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alături de fraţii Tate se află în arest şi două complice ale lor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇