Jaf armat în București: șofer dat jos din mașină sub amenințarea armei

Jaf armat în București: șofer dat jos din mașină sub amenințarea armei

Un bărbat care a amenințat cu arma un șofer și i-a furat mașina, în Capitală, a fost prins de polițiști și arestat preventiv.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București - Serviciul Furturi Auto au reținut un bărbat de 33 de ani, din București, acuzat de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată.

Duminică, în 17 octombrie, prin apel 112, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mașina i-a fost furată de un necunoscut, care l-a amenințat cu o armă.

„Pe baza detaliilor oferite de partea vătămată, în scurt timp, polițiștii au depistat un bărbat ce corespundea descrierii, precum și autoturismul. Cercetările au fost preluate de Serviciul Furturi Auto, iar în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că același bărbat, tot în seara de 17 octombrie, prin amenințare, ar mai fi încercat să sustragă un alt autoturism”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției Capitalei.

În urma audierilor, suspectul a fost reținut, iar ulterior instanța s-a dispus arestarea preventivă.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Furturi Auto din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇