Jaf ca în filme la Brăila: Hoțul a fost surprins de victimă, dar a amenințat-o cu un pistol de jucărie și-a fugit

Jaf ca în filme la Brăila: Hoțul a fost surprins de victimă, dar a amenințat-o cu un pistol de jucărie și-a fugit

Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie după ce a intrat în locuinţa unei femei din Brăila de unde a furat bijuterii şi alte bunuri de valoare. Surprins de proprietară, el a ameninţat-o cu un pistol despre care, ulterior, poliţiştii au stabilit că era de jucărie.

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, joi seară, o femeie a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că a observat pe camerele de supraveghere cum un bărbat necunoscut a intrat în locuinţa sa, din municipiul Brăila. Pentru a-si asigura scăparea, întrucât a fost prins de femeie când sărea gardul către stradă, cu bagaje, bărbatul ar fi ameninţat-o că o împuşcă cu un pistol şi a fugit.

ADVERTISING

La scurt timp, în apropierea locuinţei femeii, poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică l-au identificat, imobilizat şi dus la sediul poliţiei pe un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care avea o geantă voluminoasă pe umăr, iar în mână avea un pistol.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în geanta de voiaj bărbatul avea mai multe bijuterii, articole vestimentare şi alte bunuri, pe care le-ar fi sustras din locuinţa femeii, iar pistolul cu care ar fi ameninţat-o este o jucărie, confecţionat din material plastic negru.

ADVERTISING

Bunurile, în valoare de aproximativ 20.000 de lei, au fost recuperate de poliţişti şi predate proprietarei.

Ulterior, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, iar vineri, la propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, instanţa a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii continuă cercetările în cauză, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇