Băiatul de 16 ani care a ucis o femeie la Timişoara a fost arestat: Întâi a tâlhărit-o, apoi a sugrumat-o

Un tânăr de 16 ani a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată şi omor, după ce a ucis o femeie de 38 de ani care se întorcea acasă de la serviciu, joi seara.

”În sarcina inculpatului s-a reţinut că în seara zilei de 29.10.2020, în jurul orelor 20:00, acesta ar fi urmărit victima care se întorcea de la serviciu, iar când a ajuns-o din urmă pe str. Jean Monnet din Timişoara, într-o zonă nelocuită, ar fi atacat-o şi ar fi lovit-o cu putere în zona faţei.

Când victima a căzut la pământ, inculpatul i-ar fi sustras telefonul mobil şi portmoneul, apoi ar fi sugrumat-o, suprimându-i viaţa şi ar fi abandonat-o la marginea părţii carosabile, în vegetaţie”, anunţă un comunicat de presă, de luni, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.    

ADVERTISING

Tânărul a fost prezentat sâmbătă, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş, cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇