Incident pe Aeroportul Băneasa: Un avion cu zeci de pasageri a aterizat de urgenţă

Incident pe Aeroportul Băneasa: Un avion cu zeci de pasageri a aterizat de urgenţă

O aeronavă Boeing 767 care făcea o cursă cu regim special a fost implicată într-un accident aviatic, vineri, pe Aeroprotul Bucureşti Băneasa – „Aurel Vlaicu”. Trenul principal a avut o defecţiune la aterizare. Cei 84 de pasageri de la bord au fost evacuaţi, fără a fi înregistrate persoane rănite.

O anchetă a fost începută în acest caz. Reprezentanţii Aeroporturi Bucureşti au transmis că un accident aviatic a avut loc pe Aeroportul Bucuresti Baneasa – Aurel Vlaicu, la ora 14.52. 

O aeronavă B767, cursă cu regim special, având la bord 84 de pasageri, a suferit o defecțiune la trenul principal, la aterizare. Pasagerii au fost evacuați în siguranță şi nu s-au înregistrat răniți. 

ADVERTISING

"Echipajele aeroportului (pompieri, ambulanță) au acționat prompt, conform procedurilor specifice. O investigație este deja în derulare, fiind efectuată de AIAS. Pista de decolare-aterizare a aeroportului este închisă prin NOTAM. Traficul comercial, care se desfășoară pe Aeroportul Henri Coandă, nu a fost afectat", a transmis sursa citată. 

Potrivit BoardingPass.ro, este vorba de un avion Boeing 767 Omni Air care venea de la Kabul, Afganistan. Urma să plece, după alimentare, la Washington, D.C.

Accident aviatic pe Băneasa. Unui avion Boeing 767 i s-a rupt trenul de aterizare pe pistă chiar în momentul aterizării....

Publicată de Vitalie Cojocari pe Vineri, 28 august 2020
ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇