Incendiu cu degajări mari de fum în Sectorul 3 al Capitalei. Localnicii, avertizați prin RO-Alert UPDATE

Incendiu cu degajări mari de fum în Sectorul 3 al Capitalei. Localnicii, avertizați prin RO-Alert <span style="color:#990000;">UPDATE</span>

O casă părăsită a luat foc, duminică după amiază, în Sectorul 3 al municipiului Bucureşti. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a emis mesaj RO-Alert prin care solicită populaţiei să ocolească zona Bulevardului Basarabia.

UPDATEÎn jurul orei 18:00, ISU București-Ilfov a anunțat că incendiul a fost lichidat iar 40 de persoane dintr-un imobil învecinat au fost evacuate, pentru a preveni intoxicarea lor cu fum. Suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Știrea inițială:

ADVERTISING

Incendiul a izbucnit la o casă părăsită, pe strada Fruntaş Constantin Tudor din sectorul 3 al Capitalei.

„La sosirea primelor echipaje de intervenţie incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populaţiei”, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

fum-incendiu-sector-3
Foto: captură video Facebook

Oamenii sunt sfătuiţi să ocolească zona Bulevardului Basarabia şi să lase libere căile de acces pentru forţele de intervenţie.

incendiu-sector-3
Foto: captură video Facebook

Nu au fost identificate victime.

ADVERTISING

La locul incendiului intervin şapte autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori şi o ambulanţă SMURD, incendiul fiind localizat


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇