Bătaie în masă, la Disney: O familie a primit interdicţie pe viaţă (Video)

Bătaie în masă, la Disney: O familie a primit interdicţie pe viaţă (Video)

Două persoane au fost arestate, mai multe au fost rănite, iar o familie a primit interdicție pe viață de intrare la Disney World, după ce o încăierare de proporții a izbucnit în fața parcului de distracții din Florida, Statele Unite.

O înregistrare video a surprins încăierarea care a avut loc la intrarea în parcul de distracții, relatează WDWNT.

Conflictul a izbucnit când o familie a încercat să o oprească pe o tânără să se ducă la rudele sale, aflate mai în față la coada de la intrare. Aceasta ieșise din rând, de lângă familia ei, pentru a-și lua telefonul pe care îl uitase pe un scuter electric, dar când s-a întors, o altă familie a împiedicat-o să înainteze.

ADVERTISING

Familia tinerei a intervenit, iar cele două grupuri au început să se înjure și să se amenințe, apoi să se lovească cu pumnii și cu picioarele.

Familia tinerei care a încercat să intre în față a primit interdicție pe viață de intrare la Disney World, în timp ce doi membri ai celeilalte familii au fost arestați.

Mai mulți dintre cei care s-au bătut au suferit răni superficiale, iar o persoană a fost transportată cu ambulanța la spital.

Înregistrarea video care arată cum s-a produs incidentul a apărut inițial pe TikTok, însă a fost ștearsă apoi. Imaginile au continuat să circule pe Twitter și Facebook.

ADVERTISING

Incidentele de violență în masă în parcurile de distracții Disney sunt tot mai frecvente. La Disney World Florida au avut loc câteva zeci de conflicte numai în acest an, notează Daily Mail.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇