Cele mai frumoase piscine infinite din lume. Pentru o vacanță senzațională (Galerie foto)

Cele mai frumoase piscine infinite din lume. Pentru o vacanță senzațională (Galerie foto)

Am visat la vacanța ce va veni de mai bine de un an, așa că se cuvine să fie una specială. Iar dacă nu ți-ai făcut încă planuri, iată o idee: un tur al piscinelor de tip ”infinity”.

Iar dacă un tur e un vis imposibil, și bifarea uneia dintre piscinele din clasament e o reușită suficientă să te țină în priză un an întreg sau măcar câteva luni.

Vei descoperi astfel de piscine în toată lumea, din Bankok până în New York sau până în Rio de Janeiro. Iar o dată în viață chiar trebuie vizitate și savurate pe îndelete.

ADVERTISING

Iată care sunt atracțiile, conform Rooftop Guide.

1. Marina Bay Sands, Singapore

Aceasta este perla coroanei, recunoscută la nivel mondial. Și își merită titlul! Este piscina de tip infinity situată la cea mai mare înălțime din lume, la 200 de metri deasupra nivelului mării, pe o clădire ce aduce cu o ambarcațiune.

marina-bay

Deschisă din 2010, Marina Bay Sands oferă și alte atracții, dacă te-ai plictisit de stat la piscină și degustat cocteiluri. Hotelul cu 2.561 de camere, cel mai faimos din Singapore, include și un cazinou, un mall și restaurante pentru toate gusturile.

marina-bay-singapore

2. 137 Pillars, Bankok

137 Pillars constă, de fapt, în două piscine, una situată la etajul 27 și alta la nivelul 30, ambele deschise pentru toți clienții hotelului. Priveliștea e incredibilă din ambele locuri, dar cea de la nivelul 30 oferă o perspectivă de 360 de grade.

137-Pillars-Bankok

Inutil de spus că barmanii îți vor pregăti ceea ce nici prin cap nu-ți trece și-ți vor servi chiar în piscină. Alături, poți face și yoga, profitând de aceeași priveliște care și-a câștigat renume mondial.

ADVERTISING

3. Hotel Fasano, Rio de Janeiro

Hotel Fasano este unul dintre cele mai șic și exclusiviste hoteluri din Rio și se află chiar pe faimoasa Ipanema Beach. Piscina e la etajul opt și e una dintre cele mai faimoase din America de Sud.

Clima e una la care poți doar să visezi. La fel și priveliștea asupra Oceanului Atlantic!

Hotel-Casino-Rio-de-Janeiro

4. The Silo Hotel, Cape Town

O perlă arhitecturală, așa e locul în care vei descoperi această piscină care se găsește la etajul 11 al unui hotel de top din Cape Town, Africa de Sud.

piscina-Silo-Hotel-1
Foto: Facebook Silo Hotel

Imaginile sunt panoramice și-ți dezvăluie un oraș mereu în mișcare, dar și munți și ocean. N-o să te saturi de privit!

piscina-Silo-Hotel-2
Foto: Facebook Silo Hotel

5. Hotel Brooklyn Bridge, New York

La etajul 10 al 1 Hotel Brooklyn Bridge se află Harriet's Rooftop, un mini-complex suspendat unde vei găsi și pisicina visurilor tale. Nu e o piscină în care să plonjezi, ci una în care să te relaxezi, lăsându-te vrăjit de priveliștea oferită de East River și de Manhattan.

ADVERTISING

Dacă ai apucat deja să cazi în mrejele New York-ului, atunci cuvintele sunt de prisos.

Hotel-Brooklyn-Bridge-New-York

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇