Te-ai gândit cum ar fi când ești într-o cursă nebună, într-un parc de distracții, să îți apară un pescăruș în față? (Video)

Te-ai gândit cum ar fi când ești într-o cursă nebună, într-un parc de distracții, să îți apară un pescăruș în față? (Video)

O fetiță din SUA a avut parte de senzații mult mai tari decât se aștepta într-una dintre cursele nebune dintr-un parc de amuzament din New Jersey.

La înălțime, când și așa țipa din toți rărunchii de frică, fata de 13 ani, Kiley Holman, s-a trezit cu un pescăruș pe față. Și ea și pasărea au avut parte de surpriza vieții lor, ambele fiind aproape înlemnite de spaimă.

Totul nu a durat decât câteva fracțiuni de secundă, pentru că adolescenta a avut prezența de spirit să îndepărteze pasărea care i se lipise de față, după cum se poate vedea din clipul postat de părinții ei pe YouTube.

Seagull trapped in SpringShot Ride Wildwood N.J. (Original Video)

Kiley Holman se afla în parcul de distracții cu părinții și o prietenă, Georgia Reed, de 14 ani, arată UPI. Aceasta nici nu a observat ce se întâmplase în timpul cursei, ocupată fiind să-și stăpânească propriile emoții.

ADVERTISING

”M-a lovit direct în față”, își amintește Kiley Holman. Din fericire, nici ea și, cel mai probabil, nici pasărea nu au avut de suferit. Fata nu s-a ales decât cu o zgârietură și a fost fericită să vadă că pasărea și-a luat imediat zborul după impact.

Vezi și Idei de vacanță: Vizitează cele mai frumoase parcuri de distracții din lume (Galerie foto)


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇