Idei de vacanță: Un tur al celor mai frumoase parcuri de distracții din lume (Galerie foto)

Idei de vacanță: Un tur al celor mai frumoase parcuri de distracții din lume (Galerie foto)

Trebuie să recunoști că un parc de distracții bucură în aceeași măsură copiii, copilul din tine, cât și pe adultul în căutare de amuzament, ceva adrenalină, poate, și aventură. Iar un parc de distracții asta însumează, pe lângă multe altele. Nu poate fi străbătut altfel decât cu zâmbetul pe buze și cu ochii plini de uimire.

Cele mai bune astfel de parcuri din lume împletesc fericit natura, distracția, mâncarea, adrenalina, aventura, iar o zi petrecută într-un astfel de loc va rămâne în amintire pe viață.

ADVERTISING

Travel Triangle a întocmit un top al celor mai frumoase astfel de parcuri, în care oameni de toate vârstele se simt excelent.

Universal Studios, Singapore

Pe primul loc se află Universal Studios, din Singapore, un parc unic nu doar în Asia, ci pe întreg mapamondul. Sunt nu mai puțin de 24 de atracții, grupate pe 7 zone tematice: Hollywood, New York, Sci-Fi City, Far Far Away, Madagascar, The Lost World, Ancient Egypt.

Gardaland, Italia

Pe locul doi e Gardaland, din nordul Italiei, în Via Derna, un parc unde atracțiile sunt Blue Tornado, Raptor, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Oblivion – The Black Hole.

ADVERTISING

Disneyland, Franța

Pe locul trei e Disneyland, din Paris, poate cel mai cunoscut dintre toate. O atracție clasică, care nu dezamăgește, acesta fiind și parcul de distracții cel mai vizitat din Europa.

Vei găsi aici și montagne russe, zone tematice precum Big Thunder Mountain sau Pirații din Caraibe, cântece peste cântece, dar poți face și cumpărături cât îți permite buzunarul.

Pleasure Beach, Marea Britanie

O experiență de trăit într-o viață, pentru cei de toate vârstele, așa este descris acest loc din Marea Britanie. Aici se pun în scenă show-uri legendare, iar amatorii de senzații tari au la dispoziție unele dintre cele mai aventuroase roller coaster-uri.

ADVERTISING

Alton Towers, Marea Britanie

Pe locul cinci în clasament e tot un parc din Marea Britanie, Alton Towers, deschis în 1980. E parc tematic, conține și un water park, dar și un hotel.

Găsești aici cam tot ce ți-ai putea dori și ceva în plus, spun cei care l-au vizitat.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇