Încă un adolescent s-a electrocutat încercând să-și facă selfie pe tren, în același loc ca săptămâna trecută

Încă un adolescent s-a electrocutat încercând să-și facă selfie pe tren, în același loc ca săptămâna trecută

Un adolescent s-a electrocutat, după ce a urcat pe un vagon de tren, pentru a face un selfie. Incidentul s-a produs în orașul Roman, iar victima a fost transportată la spital. Este vorba despre aceeași stație în care s-au electrocutat săptămâna trecută două fete.

Potrivit ISU Neamț, apelul la numărul unic de urgență 112 a fost făcut sâmbătă, la ora 20:15.

Pompierii au fost anunțați că o persoană s-a urcat pe un vagon de marfă din gara Roman și a fost electrocutată.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

ADVERTISING

Salvatorii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe vagonul unui tren de marfă și s-a electrocutat. Baiatul care încercase să se fotografieze era căzut lângă vagon și avea arsuri pe o suprafață mare a corpului.

Paramedicii au acordat primul ajutor victimei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. Adolescentul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe Roman.

Ulterior, medicii au decis să-l transporte la un spital din Bucuresti. Transferul va fi făcut cu un elicopter care va decola de la Bacău. Până la Bacău, pacientul va fi transportat de o ambulanță cu medic.

ADVERTISING

Un eveniment similar s-a petrecut și săptămâna trecută, tot în Roman, când trei adolescente s-au urcat pe un tren de marfă, iar două dintre ele s-au ales cu arsuri.

În ultimii ani, zeci de tineri, de multe ori minori, au suferit accidente grave pentru un selfie pe tren. Autoritățile au lansat și o campanie de conștientizare pe această temă.

”Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieţi” - campanie cu emoticoane, pentru cei la vârsta rebeliunii (Video)

Iată și articolele zilei pe spotmedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇