Iar a deraiat un tren privat de marfă UPDATE Circulația a fost deblocată după 7 ore

Iar a deraiat un tren privat de marfă <span style="color:#990000;font-size:100%;">UPDATE</span> Circulația a fost deblocată după 7 ore

Vagonul unui tren de marfă care circula, joi, între Potcoava și Curtici a deraiat, de un boghiu. Trenul avea în compunere 32 de vagoane și a deraiat al 13-lea vagon.

UPDATE Circulaţia feroviară pentru trenurile de călători şi de marfă, între staţiile Mintia-Brănişca, pe firul II, a fost redeschisă joi, la ora 21:48, cu restricţii viteză, după ce a fost oprită timp de şapte ore din cauza unui tren de marfă care a deraiat, a anunţat CFR Infrastructură.

Anterior, CFR SA a transmis că traficul feroviar este oprit temporar, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, între stațiile CF Mintia și Brăniștea, pe firul II (firul I este închis pentru lucrări de modernizare) unde, în jurul orei 14:40, un vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat.

ADVERTISING

„Trenul care aparține operatorului privat de transport feroviar de marfă Express Forwarding SRL circula pe relația Potcoava – Curtici, avea în compunere 32 de vagoane și transporta cereale”, transmite CFR SA.

Personalul de intervenție al Regionalei CF Timișoara se deplasează la fața locului pentru a interveni în zona afectată de deraiere.

Până la reluarea circulației, CFR SA va asigura transbordare auto, pe relația Ilia - Simeria, pentru călătorii aflați în trenurile care tranzitează zona afectată de deraiere.

ADVERTISING

La sfârşitul lunii iulie, un accident feroviar s-a produs în Staţia CFR Feteşti, mai exact s-a ciocnit locomotiva unui tren care circula şi o altă garnitură care era staţionată. Ambele erau private. Cu o săptămână înainte, tot în staţia CF Feteşti, nu s-a putut circula pe ruta Bucureşti-Constanţa, după ce a deraiat un tren privat de marfă.

Iată și articolele zilei pe Spotmedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇