Fosta soție a primarului Tudorache susține că avea bani și diamante de la o cântăreață rusoaică și de la tatăl ei

Fosta soție a primarului Tudorache susține că avea bani și diamante de la o cântăreață rusoaică și de la tatăl ei

Adina Tudorache, fosta soție a lui Daniel Tudorache, trimisă în judecată în dosarul ”diamantelor” alături de fostul edil, spune că avea bani și diamante de la o prietenă foarte bună a mamei sale și de la tatăl ei.

Aceasta le-a declarat procurorilor DNA că prietena mamei sale este ”o cântăreață rusoaică, care a plecat în Rusia înainte de 1989”, iar tatăl ei ”era prieten cu foarte mulți pictori care i-au dăruit tablouri, pe care le-a vândut” și așa i-a dat ei bani, potrivit rechizitoriului din dosar, consultat de G4Media.ro.

ADVERTISING

Procurorii au găsit 258 de bijuterii la percheziții, în valoare 2 milioane de euro (9.784.295 lei), la menajera familiei Tudorache, Ștefana ”Fana” Jurowska.

Adina Tudorache a susținut că ținea bijuteriile în casa menajerei de teama hoților.

Ea a mai spus că pasiunea pentru bijuterii ”o devorează” și că a cumpărat întotdeauna bijuterii cu bani cash din Dubai sau Turcia, din banii de la familia ei, de la cântăreața rusoaică și de la prietenii pictori ai tatălui ei.

Procurorii susțin însă că, în perioada ianuarie 2008 – martie 2019, fostul edil Daniel Tudorache ”a realizat venituri ilicite totale de 637.687 lei (reprezentând o medie de aproximativ o mie de euro pe lună)”.

ADVERTISING

DNA îl acuză pe Tudorache de spălare de bani, iar pe Alina Tudorache, de complicitate la spălare de bani.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇