Ruşii recunosc că exploziile din regiunea Belgorod ar putea proveni de la un incendiu. Asta după ce ieri acuzau Ucraina că a tras peste graniţă

Ruşii recunosc că exploziile din regiunea Belgorod ar putea proveni de la un incendiu. Asta după ce ieri acuzau Ucraina că a tras peste graniţă

Cauza exploziilor din regiunea Belgorod, anunțate de autoritățile din Rusia marți seara, e posibil să fie un incendiu produs la un depozit de muniție, a declarat miercuri guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov (foto), pe baza unor informații preliminare.

”Nu există pagube și răniți în rândul populației, nici distrugeri produse în localitate. Toate serviciile de urgență au fost prezente la fața locului. Voi informa despre cauzele incidentului mai târziu”, a postat Gladkov pe rețeaua Telegram.

Confom guvernatorului, exploziile au încetat în jurul orei 22:15, ora Moscovei, relatează CNN.

ADVERTISING

Inițial s-a dat vina pe ucraineni, care ar fi tras peste graniță, lucru care ar fi dus la escaladarea conflictului.

Incidentul a avut loc marţi seară, în zona localităţii Krasnîi Oktiabr, la circa 30 de kilometri sud-vest de Belgorod şi la 10 kilometri de frontiera Rusiei cu Ucraina.

В Белгороде у россиян взорвался склад боеприпасов. Тот случай, когда даже обстрелов не нужно - криворукие людоеды сами себя спалят по тупости.

Publicată de Денис Казанский pe Marţi, 29 martie 2022

Război în Ucraina, Ziua 35 - Vezi desfășurarea evenimentelor

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇