Examenul de Barou s-a dat pe fundal de drifturi și muzică: În taxa de 1.400 de lei cred că erau incluse și biletele la concert și show-ul de raliu

Examenul de Barou s-a dat pe fundal de drifturi și muzică: În taxa de 1.400 de lei cred că erau incluse și biletele la concert și show-ul de raliu

Candidații care au susținut examenul de Barou în acest an solicită reluarea acestuia, pentru că nu s-au putut concentra din cauza gălăgiei cauzate de un eveniment care a avut loc la Romexpo.

Mai exact, duminică, la Romexpo, a avut loc si examenul de Barou, dar și un eveniment cu mașini și muzică – European car festival.

Astfel, tinerii s-au plâns că, deși au achitat o taxă de 1.400 de lei, nu li s-au asigurat condițiile necesare susținerii unui examen, potrivit clujust.ro.

”Pe lângă repetiții mai făceau și drifturi, efectiv eu personal nu am putut să mă concentrez”, a scris unul dintre candidați pe grupul Admitere Barou de pe Facebook.

ADVERTISING

”Din 4 ore, la mine în sală a fost liniște doar o oră”, a scris un alt candidat.

”În cei 1.400 de lei cred că erau incluse și biletele la concert și/sau show-ul de raliu”, s-a plâns un alt candidat.

Selly: Fără să vreau am fost cumva implicat

În timpul examenului a avut probleme de sunet și trupa 5Gang, care a avut seara concert la Romexpo. Vlogerul Selly, fondatorul trupei 5Gang, a declarat că a fost implicat fără să vrea în această situație.

„Mi se pare complet nedrept față de cei care au dat examenul de Barou. Fără să vreau am fost cumva implicat în situația asta. Noi am avut probe de sunet pe la 2 și un pic. Alți organizatori închiriaseră un pavilion pentru un eveniment cu drifturi.

ADVERTISING

Era foarte zgomotos, sunet de drifturi, înțeleg că s-a declanșat și o alarmă de incendiu din cauza fumului. Noi nu aveam habar, am aflat abia după ce s-au terminat probleme. Studenții de la Drept dădeau examenul de Barou. Mi se pare complet iresponsabil din partea celor care au organizat acel examen să nu se intereseze ce alte evenimente aveau loc la Romexpo în acel moment.

Organizatorii evenimentului nostru și noi, formația, nu am fost deloc informați despre faptul că se dădea examen acolo. Dacă am și știut - și îmi pare foarte rău că nu am știut - am fi făcut tot posibilul să amânăm acele probe”, afirmă Selly, într-un clip video.

Selly reacționează după ce a bruiat examenul de admitere în Barou

Publicată de News Alert pe Luni, 20 septembrie 2021

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇