După ce a fost făcut criminal de Joe Biden, Putin răspunde: Cine zice ăla este!

După ce a fost făcut criminal de Joe Biden, Putin răspunde: Cine zice ăla este!

Preşedintele rus l-a ironizat joi pe omologul său american, care l-a catalogat drept ”un criminal” şi reafirmă că Rusia îşi va apăra interesele şi va coopera cu Statele Unite acolo unde este ”avantajos”.

”Cine zice, ăla este!”, i-a replicat Putin lui Biden după aceste declaraţii într-un interviu, miercuri, relatează AFP.

”Noi ne vom apăra propriile interese şi vom coopera cu ei în condiţiile în care va fi avantajos pentru noi”, a adăugat Putin.

Putin face această declaraţie după ce omologul său american a răspuns afirmativ miercuri, într-un interviu acordat ABC News, unei întrebări a jurnalistului dacă liderul de la Kremlin este ”un criminal”.

ADVERTISING

Este Vladimir Putin un criminal? Joe Biden răspunde că da și îl ameninţă că ”va suporta consecinţele”. Reacţia Moscovei

Apoi, în acelaşi interviu, el spune că vrea să-l facă ”să plătească” pe preşedintele rus pentru amestecul în alegerile americane din 2016 şi din 2020.

Moscova respine aceste acuzaţii. Ca represalii, Rusia a anunţat că-şi recheamă sâmbătă ambsadorul la consultări pe tema viitorului relaţiilor ruso-americane.

”Declaraţiile preşedintelui american sunt foarte rele. El nu vrea, în mod clar, să îmbunătăţească relaţiile cu ţara noastră şi de la acest principiu trebuie să pornim de-acum”, tuna anterior un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

ADVERTISING

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇