Două tramvaie au deraiat în București, la o oră distanță. De unul s-a ciocnit și o mașină (Foto)

Două tramvaie au deraiat în București, la o oră distanță. De unul s-a ciocnit și o mașină (Foto)

Două tramvaie au deraiat luni în două zone diferite în Capitală, traficul fiind dat peste cap atât pe șine, cât și pe șosele.

Un prim incident a avut loc puțin după ora 14:00 pe Bd. Theodor Pallady, în zona Complexului Comercial Titan. Aici, liniile 19, 27 și 40 au fost blocate, potrivit anunțului făcut pe Twitter de STB.

O oră și-un pic mai târziu, un alt tramvai a deraiat la Obor, la intersecția dintre Șoseaua Ștefan cel Mare și Calea Moșilor. Tramvaiul a blocat liniile 10 și 21, pe ambele sensuri.

ADVERTISING

În plus, a avut loc și un accident, un șofer ciocnindu-se de tramvaiul deraiat, fiind astfel blocată și o bandă din șosea. Totodată, autobuzele care foloseau stațiile de tramvai au fost deviate pe carosabil.

accident-tramvai-deraiat-Bucuresti
Foto: Facebook/Sorina Petre/Reclamații STB (fostul RATB) București

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în niciunul dintre incidente.

Tramvaiele vechi cedează tot mai des în Capitală, provocând blocarea circulației și întârzieri. De altfel, tot astăzi, linia 40 a fost blocată 11 minute pe Calea Călărașilor, în stația Piața Hurmuzachi, pe sensul spre Complex Comercial Titan, după ce un tramvai s-a defectat.

ADVERTISING

Primele 15 tramvaie noi Imperio din cele 100 cumpărate de Primăria Capitalei de la Astra Arad au fost puse în circulație la finalul anului trecut, însă doar pe linia 41.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇