Două avioane de antrenament militar s-au ciocnit la Roma (Video)

Două avioane de antrenament militar s-au ciocnit la Roma (Video)

Două avioane uşoare de antrenament militar au intrat în coliziune în zbor şi s-au prăbuşit, marţi, la periferia Romei, unul dintre aparate căzând într-o zonă rezidenţială.

Surse de presă locale spun că că cei doi piloţi au murit.

Cele două avioane s-au prăbuşit în zona Guidonia Montecelio, la periferia nord-estică a Romei, iar piloţii au decedat, au declarat oficiali citaţi de agenţia de presă ANSA.

Avioanele uşoare, de tip SIAI-Marchetti 208, au intrat în coliziune în zbor şi s-au prăbuşit. Unul dintre avioane a căzut pe un câmp, iar altul între clădiri, în zona Margherite, au declarat surse citate de cotidianul Il Messaggero.

ADVERTISING

Avioanele aparţin Forţelor Aeriene italiene şi efectuau misiuni de antrenament. "Există informaţii că ar fi intrat în coliziune, din cauze care deocamdată nu se cunosc, şi s-au prăbuşit în apropierea aerodromului militar Guidonia. Cei doi piloţi au murit în impact. La faţa locului au intervenit imediat echipe de salvare. Nu au fost implicate alte persoane", au comunicat Forţele Aeriene italiene.

Investigaţia este coordonată de Procuratura din Tivoli, dar vor participa şi procurori militari şi experţi ai Forţelor Aeriene.

Guidonia: scontro tra aerei, rottami su case e auto

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇