Două accidente pe A1: Un microbuz s-a răsturnat, trei autoturisme s-au tamponat. Traficul este blocat

Două accidente au avut loc pe Autostrada A1. Primul, la km 480, în care a fost implicat un microbuz cu cetățeni străini în apropierea localităţi Topolovăţu Mare din judeţul Timiş, pe sensul de mers Deva – Arad. Al doilea, la km 479, unde a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme.

Un microbuz care transporta nouă persoane s-a răsturnat, iar la faţa locului a fost chemat elicopterul SMURD. Toate cele 9 persoane vor fi transportate la spital. Traficul rutier este blocat pe sensul de mers Deva – Arad.

ADVERTISING

”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier, microbuz răsturnat, pe autostrada A1, km 480. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, 3 autosanitare SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple (ATPVM), 3 ambulanţe SAJ şi 21 de pompieri. De asemenea, a fost alertat şi elicopterul SMURD”, transmite ISU Timiş.  

În microbuz se aflau 9 persoane, adulţi, cetăţeni străini. Toate cele 9 persoane au primit îngrijiri medicale şi vor fi transportate la spital.  

ADVERTISING

Traficul rutier pe sensul de mers Deva-Arad este momentan blocat.  

Potrivit ISU Timiş, în acelaşi timp, tot pe autostrada A1, la km 479 a avut loc o tamponare în care au fost implicate trei autoturisme în care se aflau 7 persoane. Doar o persoană a fost rănită uşor. Aceasta primeşte îngrijiri medicale.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇