Doi tineri au blocat o mașină în trafic și au distrus-o. Ea sparge oglinda cu piciorul, el geamul șoferului cu o crosă de golf (Video)

Doi tineri au blocat o mașină în trafic și au distrus-o. Ea sparge oglinda cu piciorul, el geamul șoferului cu o crosă de golf (Video)

Un incident șocant a avut loc în traficul din București. Sindicatul polițiștilor Europol a postat pe pagina de Facebook un material video în care se vede cum un cuplu blochează un șofer și cei doi îi distrug acestuia mașina.

Filmarea începe în momentul în care cei doi ocupanți ai primei mașini, un BMW, lovesc Dacia Logan pe care o blocaseră punându-și mașina de-a curmezișul pe bandă.

Tânărul agresor are o crosă de golf cu care sparge geamul din dreptul șoferului. Partenera sa lovește oglinda din dreapta cu piciorul.

ADVERTISING

În filmare nu se observă nicio reacție a șoferului Loganului, dar nici a celorlalți participanți la trafic.

Dă pe afară "civilizația" pe străzile din București Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător,...

Publicată de Sindicatul Europol pe Luni, 21 iunie 2021

Sindicatul Europol scrie în postare că pentru că șoferul ”nu este vreun activist” și nu a postat pe YouTube agresiunea, ca în cazul Buzău, agresorii vor fi cercetați în stare de libertate. Nu este clar pe ce își bazează aceștia afirmația, pentru că întâi ar fi trebuit ca victima să depună plângere și apoi cazul să fie dus în fața instanței pentru a se decide măsurile față de cei doi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Și se pare că nicio plângere nu a fost depusă, pentru că Direcția Generală a Poliției Municipiului București - Secția 7 Poliție anunță că polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz, după apariția imaginilor.

Se fac cercetări pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, potrivit Medifax.

Cât despre cazul de la Buzău la care se face referire, acolo victima a fost bătută de față cu polițiștii.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇