Bărbat bătut în trafic, de față cu polițiștii - IPJ Buzău a lăudat întâi intervenția, după care agresorii au fost reținuți (Video)

Bărbat bătut în trafic, de față cu polițiștii - IPJ Buzău a lăudat întâi intervenția, după care agresorii au fost reținuți (Video)

Trei bărbați au fost reținuți, duminică, de polițiștii din Buzău, după ce au agresat, în trafic, un alt bărbat.

Potrivit Poliției Buzău, agresiunea în trafic a avut loc sâmbără, iar cel agresat este un buzoian în vârstă de 41 de ani.

După cercetări, polițiștii au decis, duminică, reținerea, pentru 24 de ore, a trei bărbați, cu vârste de 27 și 44 de ani, acuzați de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei trei bărbați bănuiți de agresiune urmează a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Anterior, cei trei fuseseră imobilizați cu ajutoul mascaților, sâmbătă, dar au fost lăsați să plece acasă.

IPJ Buzău a transmis, duminică, la cererea Digi 24, că ”intervenția a fost etapizată și procedural, astfel încât consecințele stării conflictuale să nu se agraveze și mai tare”, în condițiile în care doar un echipaj de poliție cu doi polițiști - un băbrat și o femeie - a fost trimis în ajutorul celui agresat, care a fostt a fost bătut chiar în prezența oamenilor legii.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!