Deputatul Ungureanu avertizează că la un spital suport Covid din Târgu Mureş e pericol ”uriaș” de incendiu (Video)

Deputatul Ungureanu avertizează că la un spital suport Covid din Târgu Mureş e pericol ”uriaș” de incendiu (Video)

Deputatul Emanuel Ungureanu reclamă, luni, pericol de incendiu la un spital suport Covid din Târgu Mureş, unde tuburile de oxigen sprijină pereţii clădirii.

Deputatul, aflat în drum spre Bucureşti, afirmă că a primit o sesizare şi s-a oprit să verifice despre ce este vorba şi a cerut intervenţia Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU).

”ATENŢIE! Pericol de incendiu! Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureş. Am primit astăzi sesizări că tuburile de oxigen sprijină pereţii Clinicii de Boli Infecţioase II. În drum spre Bucureşti am oprit să văd dacă este adevărat”, a scris, luni, pe Facebok, Emanuel Ungureanu, distribuind un material video în care se văd tuburile de oxigen.

ADVERTISING

Acesta a cerut intervenţia DSU în acest caz.

”Rog DSU şi conducerea Spitalului Judeţean Mureş, condusă de un pesedist pe nume Gârbovan, să îndepărteze pericolul şi să depoziteze corect tuburile de oxigen. Riscul de incendiu este uriaş”, a mai scris Ungureanu.

ATENȚIE! PERICOL DE INCENDIU!Acesta este un Spital suport Covid-19 din Târgu-Mureș.Am primit astăzi sesizări de la pacienți infectați cu Sars-Cov 2 despre faptul că tuburile de oxigen sprijină pereții Clinicii de Boli Infecțioase II din Târgu-Mureș.În drum spre București am oprit să văd dacă este adevărat.Priviți!Rog DSU și Conducerea Spitalului Județean Mureș condusă de un pesedist pe nume Gârbovan să îndepărteze pericolul și să depoziteze corect tuburile de oxigen.Riscul de incendiu este uriaș!După ce am închis camera, la puține minute, a venit la poartă doamna conferențiar Țilea care mi-a explicat că tuburile de oxigen care sprijină pereții și sunt aruncate pe jos, ar fi goale.În același timp, m-a asigurat că din 4 în 4 ore este verificată instalația de gaze medicale a acestei unități sanitare, în fapt, o clădire în ruină.Eu fac apel la ISU Mureș să verifice dacă este în regulă ca aceste tuburi de oxigen să sprijine unui spital, chiar lângă stația de oxigen!Pericolul este evident.

Posted by Emanuel Ungureanu on Monday, April 5, 2021

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇