”Curtea Veche” îi răspunde ironic Danei Budeanu, după ce a anunțat că boicotează editura din cauza campaniei pro vaccinare: @danajustlove, o să ne lipsești

”Curtea Veche” îi răspunde ironic Danei Budeanu, după ce a anunțat că boicotează editura din cauza campaniei pro vaccinare:  @danajustlove, o să ne lipsești

Editura ”Curtea Veche Publishing” i-a răspuns ironic controversatei creatoare de modă Dana Budeanu, după ce aceasta i-a criticat campania pro-vaccinare lansată împreună cu Diverta.

Mai exact, Diverta a anunțat luni că editura Curtea Veche Publishing oferă o carte gratuită tuturor persoanelor care vin în librăriile sale din București și prezintă certificatul de vaccin la casă, până pe 16 mai.

”Puteți alege dintre cărți de ficțiune, non-ficțiune și cărți de copii, în stocul disponibil în fiecare librărie. Colegii noștri de la casă o să vă îndrume către cele mai frumoase titluri. Diverta aplică vaccinul cultural Curtea Veche. Puteți să îl aplicați și voi: puneți un story cu cartea aleasă din librărie și duceți mai departe #cartearedeschidelumea”, se arată pe pagina de Facebook a Diverta.

???? Vaccin = o carte gratuită = o lume mai frumoasă ????Le mulțumim celor care au dat dovadă de curaj în pandemie și dorim...

Publicată de Diverta pe Luni, 10 mai 2021

Ulterior, Dana Budeanu a lansat un atac dur la adresa editurii și a librăriei, în stilul caracteristic, afirmând că nu va mai cumpăra niciodată nicio carte de la ele.

ADVERTISING

”Nu mai cumpăr în viața mea nicio carte editată de Curtea Veche și nimic de la Diverta! Fătălăilor! Marș!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

De precizat este că aceasta a declarat în repetate rânduri că este împotriva vaccinării antiCovid.

NU MAI CUMPAR IN VIATA MEA NICIO CARTE EDITATA DE CURTEA VECHE SI NIMIC DE LA DIVERTA! FATALAILOR! MARS!

Publicată de Dana Budeanu pe Luni, 10 mai 2021

Așadar, după această postare, Editura ”Curtea Veche Publishing” i-a transmis Danei Budeanu pe Instagram un răspuns ironic.

Mai mult i-a îndemnat pe români să se vaccineze și să meargă în magazinele Diverta pentru a-și alege o carte.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Postarea a strâns, în 5 ore, peste 9.500 de like-uri.

”????Ne pare rău că am pierdut un cititor???? De fiecare dată când unul dintre voi pleacă din comunitate, o luăm foarte în serios. @danajustlove (și orice alt membru care pleacă cu ea), o să ne lipsiți. ????????????

????????PENTRU ĂȘTIA CARE RĂMÂN????????

NU UITAȚI, FĂTĂLĂILOR ȘI AMEȚITELOR, CĂ PERSOANELE VACCINATE ÎNTRE 7-16 CU PRIMA DOZĂ POT MERGE ÎN ORICE MAGAZIN @divertaro DIN BUCUREȘTI SĂ-ȘI ALEAGĂ O CARTE MOCANGEALĂ.

AVEM 3 CATEGORII DE CĂRȚI: FICȚIUNE, NON-FICȚIUNE ȘI CĂRȚI PENTRU COPII. PUTEȚI ALEGE DOAR CATEGORIILE, NU ȘI CĂRȚILE.

ADVERTISING

CAMPANIA SE DESFĂȘOARĂ DE MÂINE (MARȚI 11 MAI) PÂNĂ DUMINICĂ 16 MAI. NU MAI PUTEȚI VENI LA MOCANGELI DUPĂ.

????????MARȘ LA DIVERTA!????????”, a scris Editura ”Curtea Veche Publishing” pe Instagram.

Citește articolele zilei pe SpotMedia:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇