Accidentul din Ungaria: O persoană a murit. Cinci români au fost implicați. Au apărut imagini filmate de camere de bord (Video)

Accidentul din Ungaria: O persoană a murit. Cinci români au fost implicați. Au apărut imagini filmate de camere de bord (Video)

Crește bilanțul carambolului provocat de praf, sâmbătă, pe o autostradă din Ungaria. Potrivit informațiilor furnizate duminică de poliția ungară, o persoană a murit și 39 de persoane au fost rănite, dintre care zece copii.

În plus, Ministerul român de Externe a anunțat că 5 români au fost printre cei implicați în accident, nu 3 cum se știa până acum.

Dintre cei 5 cetățeni români, doi au fost spitalizaţi, unul dintre cetăţenii români spitalizaţi fiind deja externat şi deplasându-se în România. Celălalt cetăţean român internat primeşte, în continuare, îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol, a informat MAE.

ADVERTISING

În ceea ce priveşte persoana decedată în urma accidentului, MAE informează că autorităţile ungare au precizat că aceasta nu este cetăţean român.

Accidentul s-a produs pe autostrada M1, care leagă Budapesta de Viena, sâmbătă după-amiază, când, dintr-o dată, un nor de nisip şi praf a cuprins şoseaua, informează DPA, citată de Agerpres.

În urma furtunii, 42 de vehicule, inclusiv cinci camioane, s-au ciocnit între ele, probabil din cauza vizibilităţii reduse. Dintre acestea, 19 vehicule au luat foc.

Au apărut și primele imagini filmate de camere de bord ale vehiculelor implicate în accident:

Momentul accidentului de pe M1 (Ungaria) a fost surprins pe camera de bord a unui TIR implicat⚠️

Publicată de INFO TRAFIC ROMANIA pe Duminică, 12 martie 2023

Imagini și mai multe informații de la accidentul grav de sâmbătă din Ungaria.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇