Ciolacu a vizitat-o pe Natalia Intotero la spital: A contat foarte mult că purta centura de siguranță (Foto)

Ciolacu a vizitat-o pe Natalia Intotero la spital: A contat foarte mult că purta centura de siguranță (Foto)

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la începutul şedinţei de Guvern, că a vizitat-o la spital pe Natalia Intotero, ministrul Familiei, și că aceasta se recuperează repede.

”Încep cu o veste bună despre colega noastră, doamna ministru al Familiei, Natalia Intotero, după accidentul rutier de ieri. Am fost la spital, dimineaţă. Din fericire, este bine, se recuperează repede, chiar îşi dorea să participe la şedinţa de Guvern de astăzi. I-am urat sănătate din partea mea şi din partea întregii echipe a guvernului”, a afirmat Ciolacu.

ADVERTISING

El a precizat că, în cazul accidentului a cărui victimă a fost Natalia Intotero, a contat foarte mult că, în momentul impactului, purta centură de siguranţă, deşi stătea pe locul din spate.

„În continuare, centura de siguranţă salvează vieţi! Şi cred că este un exemplu pentru noi toţi”, a conchis şeful Executivului.

Anterior, Marcel Ciolacu a postat pe Facebook fotografii din timpul vizitei.

”Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero şi veştile sunt bune. Are un tonus bun şi se va recupera rapid!”, a anunţat miercuri, pe Facebook, premierul Ciolacu, postând şi imagini din timpul vizitei.

Am vizitat-o astăzi pe Natalia Intotero și veștile sunt bune. Are un tonus bun și se va recupera rapid! 👍

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 27 august 2024

Natalia Intotero, ministrul Familiei, a fost implicată într-un accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Racoviţa din judeţul Vâlcea.

ADVERTISING

Maşina în care se afla era condusă de un ofiţer SPP şi s-a răsturnat, după ce a fost izbită violent de un alt autoturism.

Natalia Intotero fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, iar de acolo cu o ambulanţă la Bucureşti.

Ministrul Intotero a avut marţi seară o primă reacţie după accident.

”Dumnezeu este adăpostul şi sprijinul nostru, un ajutor care nu lipseşte niciodată în nevoi.” Psalmul 46:1 Prin mila şi bunătatea Lui Dumnezeu sunt bine. Mulţumesc din suflet familiei, prietenilor şi colegilor pentru rugăciunile şi gândurile voastre! De asemenea, mulţumesc celor care au intervenit la locul accidentului, întregului personal de la Serviciul Ambulanţă şi de la Spitalul Judeţean Vâlcea!”, a scris ministrul, într-un mesaj transmis presei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇